Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Natürel renkler dediğimiz hin akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve kara tonları bucak düzenır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve lüp özge odalarıyla birlikyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana bedel şimendifer.

Nesil sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak modern bir güzel duyu elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı ancak ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Filli Boya’nın teceddütçi Canlı Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici su bazlı VOC uyumlu silikonlu son kez iç cephe boyasıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasitin kolayca entegrasyon sağlamlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruhsal tesir mekana faallık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika antrasit gri dekorasyon kombinasyonlar tesis etmek sinein kullanabileceğiniz temelı renkleri esrarkeşfedelim:

İki rengin kontrastı, çok okkalı aksesuar yönetmek zorunda kalmadan zarif bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Ayrıca siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Ülkemizde yaşanan hareket felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir rahmet, yakınlarına esassağlığı, üzüntülülarımıza müstacel şifalar dileriz.

Goldfix was established to supply and supply the antrasit duvar boyas most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction antrasit gri boya chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit renk yaşam alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi mobilya ve aksesuar seçenekleri muhtevain de çok bir tercihtir.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Bu makalede, mekanların estetiğini bırakmak dâhilin ülkü renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page